Doe mee met Stampin’Up!

Word nu lid van de creatiefste familie wereldwijd, ontdek je passie, heb plezier, deel je passie!

Schrijf je nu in en krijg 4 maanden lang 20% korting op Stampin”Up artikelen! Na 4 maanden verloopt je lidmaatschap automatisch en zit je NERGENS AAN VAST! En wil je op een later tijdstip weer gebruik maken van dit aanbod? Schrijf je dan gewoon (na 9 maanden) opnieuw in. Zo makkelijk kan het zijn!
Er zijn veel extra’s als je je aanmeldt!
Je kan ook net als ik ervoor kiezen om meer met je ‘demonstrator schap” te doen. Ik vertel je er graag over als je daar interesse in hebt!

Gebruik DEZE link om je in te schijven en ik voeg je toe aan mijn PaperFunGroep!

Wil je zelf ook demo worden?
Je krijgt bij je aanmelding een business pakket waarmee je gelijk kan beginnen aan je nieuwe eigen bedrijfje.

Meer weten? Kijk op de website of neem contact met me op.