Over mij

Jee…. over mij… Tja. Wat zal ik eens zeggen, waar begin ik?
Nou ehm, ik ben dus Kim. Guleij. Geen doopnamen.
Geboren 1970 in Leiderdorp. Sinds 1980 woon ik in Brabant maar mijn ‘stadse’ accent ben ik nog steeds niet kwijt. En nee, geen idee waar mijn achternaam zijn oorsprong heeft. Je spreekt ‘m gewoon uit als guulei , veel minder sjiek dan je ‘m schrijft.

Ik heb 2 kinderen, jongens en ben gescheiden. Sinds 2013 woon ik in het pittoreske (ja écht waar hè, die dorpjes bestaan dus echt!) dorpje Helvoirt, tussen Den Bosch en Tilburg. Ik woon samen met een leuke vent en ook hij heeft 2 jongens in dezelfde leeftijd, we hebben ze op een mooi rijtje van 13, 14, 15 en 16 jaar op het moment van dit schrijven.

Van kinds af aan hou ik veel van knutselen, tekenen, lezen en buiten komen. Een carrière in de creatieve richting was wel mijn wens maar is er niet van gekomen helaas, maar mijn werk schampte er wel tegenaan.

Begin 2016 kreeg ik de diagnose fibromyalgie en van lieverlee gaat het fysiek elk jaar een stukje minder goed met me. Slechter zicht, beetje reumatische klachten, artrose, rimpels… Maar allez, de jaren gaan ondertussen ook wel tellen… Ik heb sindsdien veel geleerd over mezelf en vooral dat ik meer moet gaan doen wat ik leuk vind omdat ik me daardoor een stukje beter voel. En dat heb ik via via weer opgepakt in de vorm van kaarten maken met materiaal van o.a. Stampin’Up. Ik stap écht in mijn bubble als ik aan iets creatieverigs werk!

Ik hoop dat ik jullie ook kan meenemen in dat gevoel. Via deze website, of tijdens een knutselmoment hier in huis. Ik wens je veel plezier!