Over Stampin’Up!

Established in 1988, Stampin’ Up! is a global papercrafting company specializing in decorative rubber stamps and accessories for greeting cards, craft projects, home décor, and memory keeping. Stampin’ Up! products are available for purchase through a network of independent sales consultants called demonstrators. You’ll find our demonstrators, and products, in the United States and Puerto Rico, Canada, Australia, New Zealand, Germany, France, the United Kingdom, Austria, the Netherlands, and Japan.

Over mij

Ik kwam begin 2018 in aanraking met de producten van Stampin’Up, via een workshop bij Selina (Paperstar), een demonstratrice hier in Helvoirt.

Op dat moment was ik desperately aan een hobby toe. Ik heb knutselen altijd al érg leuk gevonden en door het aanstekelijke enthousiasme van Salina en vooral de uitstekende kwaliteit van de producten van Stampin”Up werd ik weer meegesleurd in mijn creativiteit en kwam deze hobby tot stand!

Ik maak kaartjes en kadoosjes op verzoek en je kan via mij alle producten van Stampin’Up bestellen zoals je ze online ziet. Neem ook eens een kijkje in de brochures, daar staan veel leuke ideeën in!

Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen waarvan ik je via deze site graag op de hoogte stel. En heb je een vraag? Je mag me altijd mailen!

Heb je interesse om een workshop te volgen? Op het moment heb ik er nog geen in de planning staan, maar hou het in de gaten of laat een reactie hier achter met vermelding workshop. Ik voeg je dan toe aan mijn mailinglijst, en hou je op de hoogte!

Ben je met een groepje van minimaal 3 dan kan ik een workshop op maat organiseren, dit is tijdelijk ook overdag op maandag, dinsdag en donderdag mogelijk. Neem even contact met me op voor meer informatie!