SALE-A-BRATION

(3 januari tot 3 maart 2020)

Tijdens de SALE-A-BRATION is je aanmelden bij Stampin’Up nóg leuker!

Meld je ook aan bij Stampin’Up en ontvang naast 3 maanden lang 20% korting op alles nu ook een mini papiersnijder, een dik pak vol met de leukste designerpapier van het moment en óók nog een GRATIS stempelset naar keuze! Kijk naar dit filmpje en laat je overtuigen dat dit echt wel een héél leuke aanbieding is! https://www.youtube.com/watch?v=Lt00HZjpWl0&feature=youtu.be

Heb je zin gekregen om je in te schrijven? Meld je dan aan via mijn link: https://ida.stampinup.com/nl/?demoid=5047998

Je ontvangt naast alle goodies tevens een business pack en toegang tot de portal van Stampin’Up, boordevol tips en tricks en video’s, veel tutorials waarin je alle ins en outs van verschillende technieken leert.
En een oase vol met “Stampinvrienden” via (vrijwillige!) deelname aan verschillende (onder andere) FaceBook , Instagram en Pinterest groepen.

Aanmelden verplicht je niet tot lid blijven of iets dergelijks, je ontvangt wat je bestelt en daarnaast krijg je de 1e drie maanden 20% korting op de consumenten prijs!!!
Mocht je het zó leuk vinden dat je niet weg wil gaan (daar hebben we allemaal last van hoor, niks om je voor te schamen) dan kan je door aan bepaalde verkoopvoorwaarden te voldoen aanblijven en zelfs méér korting krijgen. Stampin’Up zorgt ervoor dat jij alle informatie krijgt om zelf als demonstratrice aan de slag te kunnen, inclusief materiaal!
Als je hier geen trek in hebt, of gewoon elk jaar gebruik wil maken van een dergelijke aanbieding, dan hoef je niet op te zeggen of wat dan ook, je deelname vervalt vanzelf. Je kan dan natuurlijk nog altijd via mij je spulletjes bestellen.
En ben je de volgende actieperiode toch weer in de verleiding om opnieuw te beginnen? Dan kan dat gewoon!

Voor meer informatie kan je contact met me opnemen of kijk eens op de website van Stampin’Up.
En wil je je gelijk aanmelden, gebruik dan deze link: 
https://ida.stampinup.com/nl/?demoid=5047998

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!