Galerij van mij

Hier zet ik af en toe een kaart neer die ik zelf maak. Ik werk met veel oude stempelsets want die mankeren niks! Het gaat er mij om wat ik mooi vind en niet wat er commercieel het meest aantrekkelijk is om hier neer te zetten… Wat overigens sowieso mijn motto als het om Stampin’Up! gaat! Het is allemaal bést prijzig en 2e hands is er voldoende te koop aan stempels en dergelijke. Op die manier blijft deze hobby wat mij betreft betaalbaar en werk ik tóch met de allerbeste en fijnste materialen. En ben je uitgekeken op een set dan is het goed om te weten dat ze voor een goede prijs nog doorverkoopbaar zijn!

Deze slingers met \tekst zijn bij mij ook te koop! Naar elke wens te maken. Ze zijn aan beide kanten afgewerkt dus ze kunnen ook mooi voor het raam. De vlaggen zijn 7 cm bij 14 cm, letters zijn 10 cm hoog. De totale lengte van bovenstaande slinger is 1.70 mtr. !
Prijs 1 euro per tekstvlag inclusief lint.

Een lief klein kaartje met een oude stempelset. De (oorspronkelijk witte) achtergrond is met een make-up kwast geborsteld in verschillende kleuren geel en oranje naar rood. Ik hou ervan!
Erg leuke techniek.

Dit kaartje is gemaakt met veel plezier! De vraag was een klavertje vier kaart dus die heb ik gemaakt van een stuk whisper white papier en met Pear Pizzaz inkt en een make- up kwast gekleurd. De nerfjes heb aangezet met mijn bonefolder om het nét iets echter te laten lijken. De gestanste letters zijn ook op die manier gekleurd. Een extra gekleurd laagje tussen de voorkant en de kaart laat het een beetje eruit springen.

Een eenvoudig vierkant kaartje van 10 x 10 cm.
Een paar ballonnen zijn uitgeknipt en met verhoging aangebracht.
De gebruikte items zijn:

Birthday Bonanaza dessin papier

Whisper White A4 papier

Pretty peacock A4 papier

schaartje (echt superfijn ding!)

Crushed Curry inkt

Een kaart gemaakt nav een leuke uitdaging!
Hiervoor heb ik gebruikt:


x
De punch van Thoughtfull Blooms (SAB 2020)
tekststempel uit ‘van alles wat’

Bird Ballad Designer Series Paper

Stitched shapes dies

Poppy Parade Stampin’ Blends Markers Combo Pack

Pool party cardstock

De tekst is uit de SAB stempelset Sending you thoughts in de kleur Old Olive

de Bloemetjes zijn gemaakt met de Thoughtful Blooms pons uit de Sale -A-Bration en gekleurd met Poppie parade inkt